Review: Online supermarkt Crisp voor het thuisbezorgen van boodschappen

Crisp tas

Online boodschappendiensten – je ziet ze steeds meer en vaker in Nederland opduiken. Ook ik ben al een tijdje geleden gezwicht voor het gemak van deze online supermarkten. Want eerlijk is eerlijk: het is gewoon heel fijn en gemakkelijk als je boodschappen gewoon tot aan de deur worden bezorgd. Dit helpt mij in ieder geval in mijn zoektocht naar een eenvoudig leven. Je bent namelijk veel minder tijd kwijt aan het doen van boodschappen en je wordt ook nog eens wat minder verleid tot het doen van onnodige aankopen. De online boodschappendienst waar ik momenteel veel gebruik van maak is Crisp. Dit is een van de allernieuwste online supermarkten op de markt. En ik ben fan! Waarom? Dat vertel ik je graag.
 

Crisp – Beter eten, lekker geregeld 

Online supermarkt-app Crisp doet haar naam eer aan. Het gaat namelijk om ‘knettervers eten’ en dat zie je overal in terug. De frisse en aantrekkelijke beelden van alle lekkere producten die Crisp aanbiedt spatten haast van je beeldscherm. En als deze beelden al niet aantrekkelijk genoeg zijn vastgelegd, dan halen de kleurrijk omschreven productomschrijvingen je wel over om iets te kopen. Ik zit dan ook regelmatig watertandend achter mijn telefoon te scrollen door het grote en diverse aanbod aan producten.

Wat mij naast de vormgeving en het aanbod ook aanspreekt is de missie van Crisp. Zij hebben namelijk de missie om eten van betere kwaliteit aan te bieden. De producten die ze in hun supermarkt-app hebben zijn dan ook van bepaalde selectie top leveranciers. Zo kopen ze ook vaak direct in bij de leverancier en bouwen daadwerkelijk een duurzame relatie met ze op. Enkele voorbeelden van leveranciers waar ze mee samenwerken (en waar ik gek op ben) zijn de patisserie van de Bijenkorf, Grünten, Bagel Boyz, IJsmanschap, De Jongens van de Fant uit Urk en nog véél meer. 
 

Waar bezorgt Crisp?

De producten worden in recyclebare papieren tassen bezorgd via PostNL. De houdbare producten zitten daarnaast nog weer in een koelbox en zijn gekoeld bij aankomst. Bezorging is gratis vanaf €75 en kan via PostNL door heel Nederland worden bezorgd. Je kunt aangeven of je liever overdag of ‘s avonds je boodschappen bezorgd wil hebben. Kom je niet aan dat minimumbedrag? Geen probleem! De bezorgkosten bedragen dan slechts €2,95. Je kunt je bestelling eenvoudig online via iDeal betalen of via een automatische incasso zodra de boodschappen binnen zijn. Het is niet (nog) niet mogelijk om met een creditcard te betalen.


Welkomstcadeau en €10 korting bij je eerste bestelling

Het leuke aan Crisp is dat je direct in de watten wordt gelegd. Als je via een referral link van een vriend of vriendin met een account ook zelf een account aanmaakt kunnen zij jou een welkomstcadeau sturen. Dit kan al een warmgerookte zalm zijn of een lekkere fles Champagne. Daarnaast ontvang je ook nog eens €10 korting op je eerste bestelling. Zo kun je dus lekker wat producten uitproberen.

Verder geeft Crisp ook regelmatig een gratis extra product bij je bestelling. Ik heb al eens een lekkere zak truffelchips (ik ben gek op truffel!) gehad en een drankje te gebruiken als aperitivo. Het is dus elke keer weer feest om de Crisp bestelling uit te pakken.


Sparen voor een luxe borrelplank

Naast het welkomstcadeau en de €10 korting kan je ook nog eens sparen voor een luxe borrelplank. Wanneer jijzelf 3 mensen uitnodigt om de app te gebruiken en een eerste bestelling te plaatsen, dan ontvang jij een mooie borrelplank van Crisp met allerlei lekkernijen. En ook die zijn erg lekker weet ik uit ervaring!

 

Mijn ervaringen met Crisp

Ik heb al (te) vaak bij Crisp besteld en ga dit ook zeker nog in de toekomst regelmatig doen. De kwaliteit is echt heel goed en de producten zijn soms net iets anders dan de normale supermarkten van bijvoorbeeld Albert Heijn of de Jumbo. Wanneer is dit iets voor jou? Eigenlijk raad ik het iedereen aan om eens in de zoveel tijd wat te bestellen. Je kan er je visite mee imponeren door een luxe borrelplank samen te stellen of zelf lekker genieten van het gemak van een lekkere kant-en-klaarmaaltijden. Crisp is wat mij betreft echt een aanrader en ik hoop dat er nog veel meer producten bij komen die je normaal niet in de supermarkt kunt verkrijgen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *