Mijn favoriete websites om geld te besparen

geld besparen

Websites om geld te besparen- Geld besparen, ik ben er dol op. Ik geef graag geld uit aan dingen die ik leuk of belangrijk vind, maar niet meer dan nodig is. Ik vertel je graag welke websites ik gebruik om geld te besparen. Want als je dan geld uitgeeft, doe het dan goed! Hieronder zie je mijn drie favoriete websites om geld te besparen. Doe je er je voordeel mee.

Pepper.com

Op Pepper.com vind je deals en aanbiedingen in alle soorten en maten. Van ‘gratis geld’ door het openen van een bankrekening tot een televisie die flink is afgeprijsd. Zelf kijk ik regelmatig op deze website. Het handige is dat iedereen er een deal kan plaatsen en ook iedereen kan stemmen of de deal ‘hot’ is. Zo komen alleen de beste aanbiedingen op de voorpagina terecht. Wel moet je de discipline hebben om niet iets te kopen alleen omdat het goedkoop of in de aanbieding is. Maar mocht je iets nodig hebben, dan kan het zeker lonen om deze website in de gaten te houden.

Cashbackxl.nl

Cashbackxl.nl is de perfecte website als je online iets wilt aanschaffen. Heel veel webshops zijn aangesloten bij deze website en het werkt heel eenvoudig. Wanneer je iets wilt kopen bij bijvoorbeeld groupon.nl, bezoek je eerst cashbackxl.nl, je logt in en zoekt in de zoekbalk naar Groupon. Vervolgens klik je op de niet te missen roze button ‘Shop & ontvang cashback’. Een paar minuten na je aankoop krijg je een mail dat je cashback is geregistreerd; je krijgt dan een percentage van je aankoopbedrag gestort op je cashbackxl account. Dit bedrag kan je uit laten betalen wanneer je wilt. Zelf heb ik er inmiddels al bijna 400 euro mee ‘bespaard’. De dingen die ik met deze cashback heb gekocht, wilde ik toch al aanschaffen. En wat is er dan beter dan nog een (extra) percentage ‘korting’ krijgen?!

Lees ook: Mijn guilty pleasures

Hetlaatstetafeltje.nl

Ik ga echt intens graag uit eten, dus niet gek dat deze website hoog op mijn lijstje met favorieten staat. Nu gaan buiten de deur eten en geld besparen niet heel goed samen. Dus als ik uit eten ga, kijk ik altijd eerst of er ergens nog een goede deal te vinden is. Vaak heeft hetlaatstetafeltje.nl prima deals hier in de buurt, meestal wel voor dezelfde dag. Als ik iets langer de tijd heb om dingen uit te zoeken, gebruik ik ook vaak heerlijk.nl of good old Groupon. Voor Groupon check ik dan nog vaak even of ze een extra kortingscode hebben, en vergeet niet de cashback van 9%! Zo hebben wij laatst met dank aan de kortingen een heerlijk 4 gangen diner gehad in een restaurant voor maar 35 euro voor twee personen. Dan smaakt het eten nóg beter! (En kan er nog een goede fooi af).

Dit zijn de websites die ik het meest gebruik om geld te besparen. Welke websites gebruik jij om geld te besparen? Ik hoor het graag van je!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Misschien ook interessant

portret van auteur natasja baas

Hey, welkom op MINIMALISTA

In een wereld vol chaos en prikkels, voeren gevoelens van stress en onzekerheid vaak de boventoon. Dit zou anders moeten, want hoe heerlijk is het om je hoofd leeg te hebben en om te kunnen genieten van de kleine dingen van het leven? In dit blog deel ik je mijn bevindingen.

Liefs, natasja

Meest recente posts