Eenvoudig leven, dit is het begin.

start vandaag met eenvoudig leven
Eenvoudig leven

Welkom! Als je dit leest ben je misschien net zoals ik toe aan een eenvoudiger leven. Dit is alleen niet zo eenvoudig. Daarom heb ik het blog MINIMALISTA opgericht om mijn ervaringen te delen en te starten met mijn zoektocht naar een eenvoudig leven. Maar voor ik mijn ervaringen deel wil ik je eerst kennis laten maken met de blogger achter het scherm. Daarom start ik mijn blog met vijf introducerende vragen:

Wie zit er achter MINIMALISTA?

Aangenaam! Mijn naam is Natasja en ik ben het gezicht achter het blog MINIMALISTA. Op het moment van schrijven ben ik 28 jaar en woon ik samen met mijn vriendin in een klein appartement in de prachtige hoofdstad van de provincie Groningen. Ik werk als Marketeer bij een reisorganisatie en in mijn vrije tijd zijn mijn hobby’s eigenlijk alle thema’s die ik in het blog ga behandelen, zoals opruimen, (minimalistisch) reizen, geld (be)sparen en eten! Natuurlijk kan ik nog veel meer over mijzelf vertellen, maar dat zal ik gaandeweg doen.

Waarom ben ik dit blog begonnen?

Afgelopen kerstvakantie had ik volop tijd om echt goed na te denken over ‘de zin van het leven’. Dat soort vraagstukken komen namelijk allemaal naar boven als je richting de 30 gaat 😉 In die twee weken had ik bewust NIKS gepland, op de feestdagen na. Ik heb er gelijk een digital detox van gemaakt, omdat ik het urenlang achter een scherm turen wel even beu was. En als je even niks te doen hebt, ga je jezelf vervelen en van verveling word je creatief.. of ga je opruimen! En dat was voor mij echt het moment om serieus eenvoudiger te gaan leven.

Uiteraard had ik natuurlijk al de nodige voorbereidingen gedaan. Ik heb al verschillende films en documentaires over minimalisme gezien, zoals MINIMALISM a documentary about the important things van The Minimalists of boeken gelezen van ‘opruimgoeroe’ Marie Kondo. Maar nu kon ik het dan ook echt in de praktijk uitvoeren. Ik ben er klaar voor!

Waar gaat het blog over?

Het blog is een verzameling van artikelen, tips en inspiratie over de dingen die ik op weg naar een minimalistisch(er) en eenvoudiger leven ben tegenkomen of verwacht tegen te komen. De onderwerpen die je vooral op mijn blog tegen zult komen zijn: minimalisme, financiën en reizen.

Hoe kan jij werken aan een eenvoudig leven?

Ik hoop dat ik je door je mee te nemen in mijn zoektocht naar een eenvoudig(er) leven kan inspireren. Mijn tips, tricks en lifehacks helpen je verder met het vinden van een leefstijl die bij jou past.

Ik ben benieuwd naar jullie!

Neem vooral contact met mij op! Stuur een e-mail of laat hieronder in een reactie weten waar je vooral in geïnteresseerd bent. Wil je nog meer van mij weten of zijn er onderwerpen die je mist? Ik help je graag verder naar een eenvoudig leven.

Groetjes,
MINIMALISTA Natasja

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *